Bízunk a „pávás” sikerben!


Fölszállott a páva előselejtező – 2015 június

Büszkék vagyunk a Forgórózsa Népművészeti Központ szólistájára, Hadobás Zorkára és  Rózsabimbó énekegyüttesünkre, akik bejutottak a gyermek „Fölszállott a páva” előselejtezőjébe. A zsűri a beküldött filmfelvételek alapján közel 600 produkcióból kb. 300-at előválogatóra hívott. A Duna TV mind a 10 előselejtezőről filmet készített, amelyek szeptembertől láthatók majd a televízióban. Itt láthatjuk a mieinket is! Ami külön öröm, hogy mind Zorka, mind a Rózsabimbó 60 pont feletti eredményt ért el!

A salgótarjáni selejtezőben Zorka bajnai népdalokat énekelt, 62 pontot kapott, a Rózsabimbó énekegyüttes somogyi népdalait, a budapesti selejtezőben, 69 ponttal jutalmazta a neves zsűri (pl. Sebestyén Márta)! Gratulálunk a lányoknak és izgalommal várjuk, hogy bejutnak-e a neves 48 induló közé! A négy kategóriában – csoportos néptánc; szóló- és páros tánc; szóló hangszer és zenekar; szóló ének és énekegyütes – kategóriánként 12 produkciót válogat be a neves szakmai zsűri a novemberben kezdődő versenybe.
Hajrá Zorka, hajrá Rózsabimbó!

(A fotó más, korábbi rendezvényen készült)

Fölszállott a Páva: benne Hadobás Zorka – 2015 szeptember

Az idei Fölszállott a Páva gyermekek részére szerveződött, ebben az előválogatóban látható az FNK népi énekese, Hadobás Zorka is kb. a filmnek a 41. percében. Zorka a több, mint 2000 produkcióból eljutott az előválogatóig, ám szóló énekével az élő adásokban sajnos már nem láthatjuk őt, de biztatunk mindenkit, hogy továbbra is figyelje az adásokat, tartogat még meglepetést a „Páva”. Zorka egyébként nagyon boldog ezzel az eredménnyel is, óriási vágya teljesült azzal, hogy énekelhetett a Fölszállott a páva színpadán. Gratulálunk! (folytatás lejjebb!)

Büszkeségeink a „Fölszállott a páva” élő adásában – 2015 november

A „Fölszállott a páva” legjobb 48 versenyszáma között láthatjuk a Rózsabimbó énekegyüttest a Duna TV november 6-i első élő adásában. Szurkoljunk együtt a lányok további sikeréért! Gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak, Szegvári Ildikónak is az eddig elért eredményért!

Rózsabimbós lánykáink a helyi médiákban

A Rózsabimbó énekegyüttes „pávás szárnyalása” kapcsán keresett meg bennünket a Forrás Rádió.
A Tatabányai TV filmjét pedig itt láthatjuk: (folytatás lejjebb!)

A „Pávától” búcsúzott a Rózsabimbó – 2015 november

Szép volt Rózsabimbó énekegyüttes!
Köszönjük, hogy hősiesen helytálltatok még betegségekkel küszködve is! Nagyon szép eredményt értetek el azzal, hogy bejutottatok a zsűri által legjobbnak minősített 48 közé és ott lehettetek az első élő adásban. A „Fölszállott a páva” színpadán, a „Fölszállott a páva” közönsége előtt, akik ott a stúdióban, vagy otthon a TV készülékek előtt büszkén hallgatták és nézték szerepléseteket. Ne csüggedjetek, hogy most nem sikerült tovább jutnotok, előttetek áll még nagyon sok lehetőség, és biztosak vagyunk abban, hogy további sikerekben lesz részetek.


GRATULÁLUNK ÉS KÖSZÖNJÜK, hogy ilyen magas színvonalon képviseltétek a Forgórózsa Népművészeti Központot és iskoláitokat! Aranyosak, ügyesek voltatok kislányok!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük