2014. november 22-én, szombaton jótékonysági batyus bált szervezünk a Forgórózsa Népművészeti Központ javára.Szeretettel várunk minden érdeklődőt, mindenkit aki az FNK működését támogatni kívánja, aki szívesen bálozik velünk együtt!
A bált megelőzően 19 órától „Ifjúsági táncházat” tartunk, melyen a diákok féláras jeggyel vehetnek részt és ez a jegy érvényes a bálra is. (Kedves Szülők! Az ifjúság belátásotok szerint maradhat bálozni, a szülő nélkül bálozó gyerekek esetében kérjük, hogy a késői biztonságos hazajutásról gondoskodjatok!)
Ételt, italt kedvetek szerint hozzatok! A bál nyitótánca 20 órakor lesz, melyet a Csutri táncegyüttes ad. Hagyományos báli muzsika és magyar népzene szórakoztatja majd a táncoslábúakat, a népzenéhez tánctanítással is készülünk, táncmesterek: Gyurkó Erzsébet (Böbi néni) és Keltai Gábor (Ketya bácsi) lesznek. Az éjszaka folyamán tombolahúzás is lesz, ehhez jegyeket a helyszínen lehet majd vásárolni. Összességében egy HAJNALIG TARTÓ MULATOZÁS-ra várunk mindenkit!
Támogató szándékodat mind a bálon való részvétellel, mind pedig tombola tárgyak felajánlásával kifejezheted. Minden segítséget tisztelettel megköszönünk!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.